Camping Sibiu Nomad

by Wolf Marketing

Camping în Sibiu/ Parcare pentru rulote și autorulote în orașul Sibiu, cu toate facilitățile: electricitate, dușuri calde, toalete, alimentare apă proaspătă, deversare apă menajeră, deversare apă neagră, wireless.

2.7 km până în centrul istoric al Sibiului
300 m până la stație de autobuz și taxi
300 m până la restaurant, supermarket, brutărie

Locație: Șos. Alba Iulia, Nr. 76, Sibiu
https://goo.gl/maps/JPJFmAd3nkEERy2GA

Pentru a verifica disponibilitatea la Nomad Camping Sibiu, contactați-ne!

Telefon 0751 223344, Email:  office@nomad-caravan.ro

Facilități incluse în prețurile afișate:
electricitate, dușuri calde, toalete, alimentare apă curată, deversare apă menajeră, deversare toaletă, wireless

Imagini Nomad Camping Sibiu

Câteva informații despre Sibiu

Sibiul este unul dintre cele mai frumoase și apreciate orașe din România, fiind și reședința județului cu același nume. Transilvania se poate mândri cu încă o urbe care atrage turiști de pe tot mapamondul, Sibiul având renume internațional, grație evoluției sale economice din ultimii ani, dar și evenimentelor culturale organizate aici cu succes de-a lungul timpului. Nu degeaba a fost Capitala Culturală a Europei, alături de orașul Luxemburg, în 2007, când a găzduit festivaluri, concerte și alte forme de manifestări artistice.

La doar 37 de kilometri de stațiunea Păltiniș și la aproximativ 75 de kilometri de lacul glaciar Bâlea, Sibiul este un loc excelent în care să îți petreci câteva zile, fie că este vorba de un weekend, un city break sau un întreg concediu, în toate cele patru anotimpuri.

Dacă te gândești să ajungi pe meleagurile în care coloniștii sași s-au așezat acum foarte mulți ani, e bine să ai la îndemână și o listă cu principalele atracții ale orașului. Astfel, vei reuși să vezi cât mai multe din superbul Hermannstadt. Iată cum ar putea arăta lista cu locuri pe care le-ai vizitat în Sibiu.

1. Turnul Sfatului

2. Muzeul Brukenthal

3. Biserica Evanghelică

4. Podul Minciunilor

5. Sistemul de fortificații

6. Grădina zoologică din Sibiu

7. Transfăgărășanul

Sursa: https://blog.dertour.ro/general/obiective-turistice-sibiu-7-atractii-pe-care-trebuie-sa-le-vizitezi-in-sibiu/

Sibiu - Nomad Camping Sibiu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More