Răspundem întrebărilor potențialilor clienți, și povestim despre dotările unei autorulote

by Palade Miruna

Cu toate dotările unei locuințe, autorulota este o adevărată casă pe roți. Este potrivită pentru călătorii în orice sezon, chiar și în cel rece. Autorulotele Nomad sunt dotate cu centrală termică pentru apă și căldură. Astfel, puteți alege fie să mergeți vara la mare, toamna sau primăvara într-un tur al capitalelor din Europa, fie iarna la schi sau în țările nordice, toate modelele de autorulote Nomad fiind dotate cu încălzire de staționare. Echipa Nomad pune la dispoziția clienților două butelii de gaz mari, de câte 20kg fiecare, pentru alimentarea centralei termice, a aragazului și a frigiderului și congelatorului.

Potrivite la mare …

… în orașe …

… la munte.

În funcție de numărul de persoane care pornesc în călătorie, sunt disponibile atât autorulote family pentru 4 – 6 persoane, însă și autorulote compact de tipul campervan, ideale pentru maxim 2 adulți și doi copii.

Gama Compact Gama Family

Cum toate casele au baie, și autorulotele au băi complet utilate, dotate cu duș, chiuvetă și toaletă.

De asemenea, bucătăriile sunt dotate cu aragaz pe gaz, chiuvetă cu apă caldă, frigider și congelator.

Zona de relaxare, în care se adună tot echipajul autorulotei, este dotată cu masă, canapele și TV echipat cu port USB, HDMI și DVD.

Pentru că cel mai mult ne place să călătorim vara, unele modele de autorulote au climatizare de staționare, însă aceasta funcționează doar atunci când autorulota este legată la sursa curent 220 V. Pentru petrecerea timpului în natură, echipa Nomad pune la dispoziția clienților set de camping format din masă și scaune, tacâmuri și veselă pentru camping.

Toate modelele de autorulote sunt dotate cu marchiză 300 cm sau 450 cm în funcție de modelul autorulotei.

Deoarece știm cât de importante sunt electronicele, am dotat unele modele de autorulote cu panouri solare, astfel încât curentul electric să nu reprezinte o problemă în cazul staționării mai îndelungate off-camping. Oricum, toate autorulotele sunt dotate cu două baterii. Una a mașinii și a doua a spațiului de locuit. Bateria spațiului de locuit se încarcă de la bateria mașinii în timpul mersului.

Mulți clienți Nomad doresc să se bucure de natură practicând sporturi în aer liber. Așadar, autorulotele sunt dotate cu garaj mare unde încap echipamentele de schi, dar și cu suporturi pentru 2-4 biciclete, în funcție de model.

Pentru confortul echipajului în timpul deplasării, am dotat autorulotele cu climatizare în cabina de mers, cu tempomat și camere de marșalier. Ne este foarte important ca clienții noștri să înțeleagă foarte bine înainte de plecare toate comenzile și funcționalitățile autorulotelor. De aceea, fiecare predare către clienți include și o instruire de aproximativ 45 minute.

0 comment
0

You may also like

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More